Collab// Aš myliu pavasarį // Tagas

Labas!
Atsitiko taip, kad nusprendžiau atnaujinti savo tinklaraštį, tad tikiuos jums jis patiks!
Taigi, šiandien kaip jau supratote įrašas bus- tag'as pavasario tema. Nusprendėme su shining star thoughts tinklaraščio autore bei su Abrikosine padaryti colab'ą. Taigi, kiek vėliau, iš jų taip pat laukite šia tema parašytų įrašų!
Nieko nelaukę, pradėkime!

1.klausimas.

Kokia mano mėgstamiausia nagų lako spalva?
Kadangi mokausi konservatorijoje ir ten antradieniais turiu privalomą fortepijono pamoką, pirmadieniais ir penktadieniais dirigavimo pamokas, nagų lakuoti negaliu, nes kažkuri iš mokytojų vis vien paims ir tiesiog nuvalys, taigi nesivarginu lakuotis netgi per atostogas, tačiau su nekantrumu laukiu vasaros kada vėl nagus  galėsiu palepinti geliniu lakavimu. Labiausiai mėgstu ryškios arba tamsiai raudonos spalvos nagų lakus.
2 klausimas.
Must - have lūpų spalva.
Lūpas mėgstu pasidažyti beveik kiekvieną dieną. Jas dažausi daugmaž tokios spalvos essence lūpdažiu. Taip pat`kai savaitgaliais grįžtu į Elektrėnus, einant susitikti su draugais, mėgstu pasidažyti šokoladinės  spalvos lūpdažiu, kurį su tėčiu mamai padovanojome Kalėdų proga. Na, bet įkeliu tą, kuriuo dažaus vos ne kasdien.
3 klausimas.
Mėgstamiausias drabužis šį pavasarį.
Drabužių tikriausiai nėra, tačiau tikriausiai neištverčiau be savo juodų, lakuotų klasikinių batų, kurių ieškojau kelias valandžiukes, bet viskas atsipirko, kai nusipirkau juos ( haha, man pačiai juokinga).
4 klausimas.
Mėgstamiausia gėlė.
Vienareikšmiškai, nors gal kiek ir per daug banaliai, tačiau raudonos rožės, man yra paaačios gražiausios gėlės.
5 klausimas.
Mėgstamiausias šio pavasario aksesuaras.
Aksesuarų nelabai ir nešioju. Nors jei kojinės skaitosi, tai būtų tokios juodos blizgančios. Na, o šiaip kažkodėl labai ėmė patikti tokio tipo auskarai, visai norėčiau įsigyti.
6 klausimas.
Šio pavasario trend'as, kuris man labiausiai patiko.
Nežinau, galbūt čia aš viena tokia, kuri nesivaiko madų? Jei koks nors dalykas patinka, tai ir užsimanau.
7 klausimas.
Kokia yra mano mėgstamiausia pavasario žvakė?
Jas naudoju tikriausiai žiemos laikotarpiu labiausiai. Pavasarį jei deginu, tai nebent likusias iš žiemos - cinamono, vanilės kvapo.
8 klausimas.
Mėgstamiausias kūno purškiklis/ kvepalai.
Tai būtų mangų kvapo purškiklis. Labai noriu kokosų kvapo kvepalų, tai laukiu to laiko kada aš gi juos pagaliau nusipirksiu, tikiu, kad jie taps mano mėgstamiausi.
9 klausimas.
Koks pavasaris ten kur gyveni?
Vilniuje dažniau būna šilta, negu Elektrėnuose. Gal dėl to, kad gyvenu arčiau ežero Elektrėnuose...?
10 klausimas.
Mėgstamiausias dalykas apie pavasarį.
Šilti orai, koža, kedai, klasikiniai batai, trumparankoviai marškinėliai, akiniai nuo saulės, žydintys medžiai ir gėlės ir galėčiau dar tęsti ir tęsti...
11 klausimas.
Ar esi pavasario švaruolė?
Prisipažinsiu, jog tikrai ne. Nemėgstu tvarkytis nei prieš šventes, nei pavasarį, nei tiesiog, kai reikia. Bet jei jau tenka, tai tenka, ką bepadarysi.
12 klausimas/
Kokių planų turiu šiam pavasariui?
Visu pirma, tikriausiai, kad parašyti vokiečių kalbos, bei anglų kalbos žinių patikrinimus (PUPP), kurie parodys kokiu lygiu šias pamokas mokysiuos vienuoliktoje ir dvyliktoje klasėje. Nors dėl vokiečių kalbos nėra labai svarbu, nes, kad ir kaip parašysime mes tryse, vistiek mokysimės B1 lygiu, nes, išskirstyti į lygius šioje kalboje mūsų negalės, nes nesusidaro didelė grupė. Labiausiai bijau dėl anglų kalbos. Atėjusi į šią mokyklą, pas šią mokytoją bent jau išmokau daugiau negu mokantis nuo antros klasės. Šita mokytoja dėstys stipresniam lygiui, na, o kas išlaikys silpnai, tie eis pas mokytoją, kuri kiek girdėjau tikrai labai prastai paruošia dvyliktos klasės egzaminams ir nieko neišmoko. Taigi, jeigu nepateksiu į stipresnį lygį, tikriausiai nusišausiu. Taip pat be galo noriu gerai išlaikyti likusiuosius matematikos ir lietuvių kalbos egzaminus ir muzikinius.. Na, be abejo dar gerai ( be šešetų) baigti šiuos mokslo metus.

AČIŪ SKAIČIUSIEMS. Tikiuosi, jog jums patiko. Taip pat užeikite į merginų tinklaraščius su kuriomis darėme šį collab'ą. 
IKI!
Jurgita


Komentarai

  1. Smagus įrašas! Reiks ir man prisiverst panašų sukurpti. :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū tau! Kai sukurpsi būtinai pranešk - būtų įdomu paskaityti :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Nesitikiu, jog suprasit, bet...

Vaistai rudens ir žiemos liūdesiui numalšinti.

\\Pirmoji apžvalga//Mėgstamiausia poetė?//